Информационно събитие по компонента „Многостранни академични проекти“ (MAPS) на Швейцарско-българската програма за научни изследвания

Министерството на образованието и науката (МОН) организира Национално информационно събитие в гр. София, хотел „София Балкан Палас“, зала „Средец“ на 17.04.2024 година във връзка със стартиралата на 2 април 2024 г. покана за участие с проектни предложения по компонента „Многостранни академични проекти“ (MAPS) на Швейцарско-българската програма за научни изследвания.

Събитието има за цел да запознае българските учени за възможностите, които дава компонент MAPS за финансиране на многонационални научни проекти и със самата покана.

На Информационно събитие ще присъства г-жа Изабел Фелнер, експерт в Националната швейцарска научна фондация – SNSF, която съвместно с експерти от МОН, ще отговаря на въпроси свързани с поканата за набиране на проектни предложения.

Официалният език на мероприятието е английския език.

За участие в събитието е необходимо да се направи предварителна регистрация до 14 април 2024 г., включително, на електронен адрес: https://forms.office.com/e/ZPvZ8p2kYn.

Предварителната програма за събитието можете да откриете ТУК.