Европейски дни на научните изследвания и иновациите

Европейските дни на научните изследвания и иновациите са годишното водещо събитие на Европейската комисия за научни изследвания и иновации, което събира политици, изследователи, предприемачи и обществеността, за да дебатират и оформят бъдещето на научните изследвания и иновациите в Европа и извън нея. Събитието ще се проведе онлайн на 28 и 29 септември 2022 г., което ще позволи на всеки да се включи отвсякъде.

Тазгодишните Европейски дни на изследванията и иновациите ви дават възможност да обсъждате и оформяте нови решения за укрепване на устойчивостта на Европа и нейната стратегическа автономия. Присъединете се към събитието, за да участвате в обсъждането на това как научните изследвания и иновациите изпълняват приоритетите на Европейската комисия. Това е вашият да дадете мнението си за новата Европейска програма за иновации, Европейската година на младежта, богатството на европейското културно творчество, мисиите на ЕС и много други теми.

Разгледайте програмата, открийте сесиите за вас и се пригответе да обсъдите бъдещето на изследванията и иновациите с участници от цяла Европа и извън нея.

Регистрирайте се тук и следете за още новини и актуализации! като последвате в Twitter @EUScienceInnov и се присъединете към разговора на #RiDaysEU.

Повече информация може да намерите на официалния сайт на събитието.