Предстоящ семинар на тема производство на зелен водород

Италианското министерство на университетите и научните изследвания и Mинистерството на на образованието и науката на България организират  работен семинар на тема производство на зелен водород. Семинарът ще включи кръглата маса за дискусии по темата. Събитието е организирано в рамките на Процеса на Програмата за паневропейската инициатива относно зеления водород за разработване на съвместна програма за стратегически изследвания и иновации (SRIA) за ускорено изграждане на европейската водородна икономика.

Семинарът ще се проведе на 4 и 5 ноември 2021 г. в Рим. Събитието е хибридно и позволява участие онлайн.  За тези, които имат желание и възможност за присъствено участие  – „зелен сертификат (Green Pass)“ е задължителен за достъп до мястото на провеждане на семинара – SALA CONVEGNI – Consiglio Nazionale delle Ricerche, Адрес: Piazzale Aldo Moro, 7 – 00185, Рим.

Предварителна програма, както и повече информация за дневния ред и семинара можете да намерите като проследите тази препратка.

Можете да се регистрирате за за присъствено участие до 28 октомври 2021 г. като проследите тази препратка, или до 2 ноември 2021 г. за  участие онлайн.