Kонференция „Зелен водород за устойчиво европейско бъдеще“ (16 и 17 декември 2021 г.)

Приключването на Председателството на Съвета на триото Германия-Португалия-Словения ще бъде отбелязано с  конференция „Зелен водород за устойчиво европейско бъдеще“. Събитието ще се проведе на 16 и 17 декември 2021 г. в Световния конферентен център в Бон. Събитието е планирано в хибриден формат, което ще позволи физическо присъствия на до 300 международни участници и възможност за виртуално участие.

В първия ден на конференцията представители на политиката, бизнеса, науката и гражданското общество ще обсъдят постигнатите до момента резултати по темата и следващите стъпки. Ще бъде приета и програмата за стратегически изследвания и иновации за европейска водородна икономика.

Вторият ден на конференцията предлага възможност за задълбочаване на избраните теми, за създаване на мрежа и иницииране на бъдещи сътрудничества за изпълнение на дневния ред за стратегически изследвания и иновации.

Езикът на събитието е английски със симултанен превод на немски и френски език. Съответните документи, включително техническа информация, ще бъдат изпратени на регистрираните участници преди събитието.

Моля, имайте предвид, че всички участници трябва да предоставят доказателства на място, че са ваксинирани, преболедували, или с отрицателни тестове за коронавирус.

Моля, регистрирайте се за конференция до 14 ноември 2021 г. на този линк.