Онлайн дискусия на тема: "Европейски и национални възможности за научни организации и млади учени. Механизми за подкрепа и сътрудничество"

Онлайн дискусия на тема: “Европейски и национални възможности за научни организации и млади учени. Механизми за подкрепа и сътрудничество”

Научна организация “Асоциация на младите учени” организира онлайн дискусия на тема: “Европейски и национални възможности за научни организации и млади учени. Механизми за подкрепа и сътрудничество”

В дискусията ще участват: Мария Габриел – Еврокомисар, Карина Ангелиева – зам. министър в Министерството на образованието и науката, Дирекция “Наука”(МОН), Изпълнителна агенция “ОП Наука и образование за интелигентен растеж”.

Асоциацията кани всички млади учени да се включат в дискусията, включително чрез попълването на специален въпросник (препратка към въпросника). Въпросникът е доброволен и ще послужи като регистрация за предстоящото онлайн събитие. Непосредствено преди събитието, попълнилите въпросника ще получат по имейл линк за достъп до събитието.

Програмата за онлайн дискусията можете да разгледате и изтеглите като проследите тази препратка.

Линк за изтегляне на постер за събитието.