Европейския институт за иновации и технологии ще представи Новата стратегия за подсилване на най-голямата иновационна мрежа в Европа

На 14 юни Европейският институт за иновации и технологии (EIT), в сътрудничество с Португалското председателство на Съвета на Европейския съюз, организира събитие, за да отбележи стартирането на Новата стратегия на EIT за подсилване на най-голямата иновационнна мрежа в Европа.

На събитието може да научите повече за предстоящите възможности за иновации с общността на EIT. Лектори като Мария Габриел – европейски комисар за иновации, изследвания, култура, образование и младеж, португалския министър на науката технологиите и висшето образование Мануел Хейтор и Джоя Геци – председател на Управителния съвет на EIT ще споделят своя опит с участниците на събитието. 

Събитието ще се състои от две части:

  • политическа сесия
  • четири тематични сесии, фокусирани върху основните области на новата стратегия на EIT

В сесите могат да се включан иноватори, предприемачи и организации от бизнеса, образованието и научните изследвания, които искат да научат повече за EIT и различните възможности за иновации в общността на EIT. Участниците ще могат да се присъединят към дискусии чрез Въпроси и отговори, анкети и социални медии.

Програмта на събитието може да изтеглите като проследите тази препратка.

Може да се регистрирате като проследите тази препратка.

Други полезна информация и събития органицирани от Европейския институт за наука и иновации и технологии може да намерите като проследите тази препратка.