Академия по молекулярна уропатология на 17 и18 септември 2021 г.

Български Алианс за Прецизирана и Персонализирана Медицина и Медицински Университет Плевен организират Академия по молекулярна уропатология. Събитието ще се проведе на 17-18.09.2021 г. в зала „Панорама“ на ИнтерЕкспо Център (София).

БАППМ и Медицински Университет Плевен продължават специалната си програма за обучение и повишаване на квалификацията на медицинските специалисти в области от прецизираната диагностика и персонализираната медицина, незастъпени към настоящия момент в учебните планове на медицинските университети и стандартните програми за СДО, в която участват водещи учени и преподаватели.

Специален гост-лектор на Академията ще бъде проф. д-р Джордж Дж. Нетто – ръководител Катедра „Клинична патология“, Университет Алабама, САЩ и лектор на Международната академия по клинична патология. Учебната програма е подходяща за патолози, лекари-специализанти, стажанти и студенти по медицина.

За регистрация за участие в събитието проследете тази препратка. При допълнителни въпроси можете да се свържете с организаторите на телефон: 02/494 94 84; 02/494 94 89; 0889 94 94 83 или на email: bappm@newevent.bg

Актуална информация за Академията можете да намеритена сайта на НЮ ИВЕНТ, както и на сайта на БАППМ.